SAATCI ÖĞRETMENİNİ MEZARINDA ZİYARET ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ebediyete intikal eden sınıf öğretmenini unutmayarak mezarı başında andı. Ziyaret sırasında Saatcı duygusal anlar yaşadı.Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmeni...

SAATCI ÖĞRETMENİNİ MEZARINDA ZİYARET ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ebediyete intikal eden sınıf öğretmenini unutmayarak mezarı başında andı. Ziyaret sırasında Saatcı duygusal anlar yaşadı.

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmeni rahmetli Osman Orhan'ı mezarında ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu yılda öğretmenini unutmadı. Öğretmeninin üzerinde çok hakkı olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, sınıf öğretmeni Osman Orhan’ın Zorlar Köyü’ndeki mezarına giderek, dua etti.

Zorlar Köyü’ne öğretmenler gününün sabahında giden Saatcı, öğretmenini her öğretmenler gününde olduğu gibi bu yılda ziyaret etti. Köy mezarlığına giderek dua eden Başkan, öğretmeninin mezarına çiçekte bıraktı. Öğretmeni Osman Orhan’ın üzerinde çok hakkı olduğunu belirten Başkan Saatcı, “İnsanın yetişmesinde anne ve babasının etkisi kadar özellikle kesintisiz olarak eğitim aldığı, ilkokuldaki yıl öğretmenliğini yaptığı öğretmenlerinin de çocuklar üzerinde çok büyük katkıları var. Hamurun şekillenmesinde çok büyük emek sarf ediyorlar. Onların üzerimizdeki hakkı ömür boyu devam etmekle beraber, bize vermiş oldukları da hayatımızın bir parçası, karakterimizin oluşmasında büyük bir etki yaratıyor. Bu anlamda Osman hocamda benim 5 yıl öğretmenliğimi yapmış bir öğretmenim. Üzerimde çok hakkı vardır. Gelenek haline getirmiştik. Her öğretmenler günü sabahı hocamın yanına gelip, mezarlığında ziyaret ediyoruz. Allah-ü Teâlâ ahrete intikal etmiş olan bütün öğretmenlerimize rahmet eylesin. Ayrıca belki şimdi unutuldu ama Güneydoğu’da PKK’lı hainlerin kurşunlarıyla şehit olan öğretmen kardeşlerimize de rahmet diliyorum. Görev başında ve emekli olan tüm öğretmenlerimize de sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum. Günleri kutlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.