“Saatcı Muğla’nın sevilen ismidir”

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Asbaşkan Süleyman Akbulut ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.Samimi ortamda geçen ziyarette Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Muğla’mızın...

“Saatcı Muğla’nın sevilen ismidir”

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Asbaşkan Süleyman Akbulut ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Samimi ortamda geçen ziyarette Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Muğla’mızın sembol isimlerinden Behçet Saatcı başkanımızı ziyaretine geldik. Biz Muğlaspor’u Muğla’nın birleştirici gücü olduğu fikriyle her zaman yola çıkıyoruz. Sayın Başkanımıza ve nezdinde tüm Fethiyelilere teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile Fethiyespor’umuza başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Behçet Saatcı’yla daha önce tanıştığını, kendisinin Muğla’nın sembolik ve sevilen bir ismi olduğunu kaydeden Asbaşkan Akbulut ise, 2. Lig temsilcisi Fethiyespor’a da başarılar diledi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Spor dostluk, barış, kardeşlik realitede budur. Ancak ülkemizde zaman zaman o tribünler dostluk değil, düşmanlık pompalıyor. Şimdi Fethiyespor’umuz, Bodrumspor’umuz ve Muğlaspor’umuz var. İnşallah Muğla’da bu sene bir üst lige çıkar. Bodrum veya Fethiye bu sene bir üst lige mi çıkar yada yerimizde mi sayarız onu bilemiyorum. Muğla’da kulüp başkanları nezdinde sağlam ve sıkı bir bağ var. Bu bağın Muğla’daki birlikteliğe sadece sporda değil, parti gözetmeksizin siyasette ve ekonomide de gerçekleştirmemiz lazım. Futbolda tribün barışını inşa edebilirsek, bunu bir piramit gibi düşünün. Tribünlerde kol kola, renklerimizin farklılığını artılarımız olarak görerek kucaklaşmayı sağlayalım. En üst düzeye kadar ki bu bizi yönetenlere kadar çıkacak ve o ayrımcı dil yok olacaktır. Ziyaretlerinden dolayı kardeşlerime teşekkür ediyor, Muğlaspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.