Saatcı: Merkez Sağ’daki boşluğu DP doldurur

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla devam eden Demokrat Parti Muğla Milletvekili adayları, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saatcı, merkez...

Saatcı: Merkez Sağ’daki boşluğu DP doldurur

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla devam eden Demokrat Parti Muğla Milletvekili adayları, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saatcı, merkez sağda boşluk gördüğünü ve bu boşluğun sadece Demokrat Parti tarafından doldurulacağını söyleyerek 2017 yılında Türkiye’nin erken seçime gidebileceğini iddia etti.

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren DP Muğla Milletvekili adayları beş günlük Fethiye turunu tamamladı.

Beş gün boyunca Fethiye ve Seydikemer ilçelerine bağlı mahalleleri ziyaret eden 1. sıra adayı Zekai Alper, 2. sıra adayı Atınç Koylu ve 3. sıra adayı Azmi Peker vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundular.

Ziyaretler kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı da ziyaret eden 19. ve 20. dönem milletvekilliği görevinde bulunan ve DP Genel İdare Kurulu üyesi olan İffettin Akar, DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse, 1. sıra adayı Zekai Alper, 2. sıra adayı Atınç Koylu ve 3. sıra adayı Azmi Peker görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan DP Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Zekai Alper, Fethiye halkının DP’yi benimsediklerini ve bu benimsemede Behçet Saatcı’nın payı olduğunu belirterek DP’nin Fethiye’de bir patlamaya yaşayacağını söyledi.

Alper; “Biz bir fidanı sulayıp onu büyütüp bir meyve ağacı yaparak GDO’suz ve organik bir şekilde meyve üretmek istiyoruz. Çünkü bu ülke hormonlu büyümelerle, hormonlu ağaçlardaki verilen meyvelerle bir noktaya gelemiyor. Ben hormonlu bir siyaset görüyorum. Halk artık bunun farkına varmış. Halkımız bu seçimlerde bizi bir başlangıçla görevlendirecek” dedi.

Muğla’yı düşünen Muğlalı siyasetçilerin var olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Alper;” Muğlalılar merak etmesinler. Hormonlulara kanmayan, Atatürk İlke ve İnkilapları’na, örf ve adetlerine bağlı, başı açığı da kapalıyı da, alevi, sünniye de kucaklayan bir parti mevcut. Muğlalılar rahat olsunlar. Bu ülke sahipsiz değil” diye konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise;“27 Mayıs’ı yeni geçirdik. Demokrasi şehitlerimizi minnetle anıyorum. Başbakanı ve bakanları asıp bunu bayram olarak kutlayan tek ülke biziz. Bu anlamda, demokrasinin bedelini ödeyen ilk partilerden birisi Demokrat Parti’dir. ‘Bu millete hizmet eden, milletin efendisi olur’ diyor Atatürk. Hizmet ettiğiniz zaman millet sizi hiçbir zaman unutmuyor. Partileri sadece dünüyle değerlendirmemek gerek. Bugünü ve yarınıyla da değerlendirmek gerek. Merkez sağda çok ciddi bir şekilde boşluk olduğunu ve 2017 yılında Türkiye’nin erken seçime gitmek mecburiyetinde kalacağını düşünüyorum. Demokrat Parti, bu sağdaki boşluğu dolduracak tek partidir. Bu anlamda vekil adaylarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.