Saatcı köy köy dolaşıyor

Her yıl 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında şehir merkezindeki belirli bölgelerde iftar çadırı kuran Fethiye Belediyesi,  bu yıl kendi sınırları içerisine giren 6 belde ve 21 köyde de iftar çadırları kurmaya devam ediyor.Fethiye...

Saatcı köy köy dolaşıyor

Her yıl 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında şehir merkezindeki belirli bölgelerde iftar çadırı kuran Fethiye Belediyesi,  bu yıl kendi sınırları içerisine giren 6 belde ve 21 köyde de iftar çadırları kurmaya devam ediyor.

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında sürdürdüğü geleneği bozmadı. Köy köy, belde belde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Saatcı, Ramazan ayının başladığı günden bu yana 10 köy ve beldede vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu. Eşi Nesrin Saatcı ve oğlu Ahmet Saatcı ile birlikte her gün bir köyde iftar çadırına katılan Başkan Saatcı, dünde Koru köyündeydi.

Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her gün köy ve beldelerde iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açtığından büyük keyif aldığını belirterek, “Düzenlediğimiz iftar yemeklerinin 11.günü. Her gün akşam bir köyümüzde yemek düzenliyoruz. Zaten Ramazan paylaşmak, kucaklaşmak ve bir arada olmaktır. Bunu bütün köylerimizde görmekten keyif alıyoruz. Herkesin bu ramazan da yapmış olduğu bütün ibadetleri Allah’ u Teâlâ’nın kabul etmesi dileğiyle herkesin orucunu Allah kabul etsin" dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.