SAATCI KİMSEYİ UNUTMADI

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her bayram ve yılbaşında olduğu gibi geleneksel olarak sürdürdüğü ziyaretleri bu yılbaşında da gerçekleştirirken hiç kimseyi unutmadı.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi...

SAATCI KİMSEYİ UNUTMADI

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her bayram ve yılbaşında olduğu gibi geleneksel olarak sürdürdüğü ziyaretleri bu yılbaşında da gerçekleştirirken hiç kimseyi unutmadı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı her sene yılbaşı gecesinde olduğu gibi 2014 yılının son saatlerini yine ‘Büyük Fethiye ailem’ diye tabir ettiği Fethiyeliler ile karşıladı. Başkan Saatcı’nın geleneksel yılbaşı ziyaretleri Devlet Hastanesi’nde başlarken sırasıyla huzurevi, kadın konuk evi ile polis, itfaiye ve zabıta ekiplerini ziyaret ederek sürdü.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı, geleneksel yeni yıl ziyaretlerine Fethiye Devlet Hastanesi’nden başladı. Saatcı ailesi, Fethiye Devlet Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu ve yeni yıllarını kutladı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyaretlerde, yeni yıla girerken karşılarında Behçet Saatcı’yı gören vatandaşlar ve yakınları şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Hasta çocuklara oyuncak hediye

Yeni yıl ziyaretleri kapsamında hastalara hediye paketleri dağıtılırken, çocuk hastalara ise oyuncaklar hediye edildi. Devlet Hastanesi’nin ardından Huzurevi’ne geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı, burada da yaşlılarla bir araya gelip onların da yeni yıllarını kutladılar. Huzurevi’nde yaşamını sürdüren yaşlılar ile ilgilenen ve her yılbaşında onları yalnız bırakmayan Saatcı, buradaki ziyaretinin ardından Ali Hilmi Döğerli Kadın Konuk Evi’ne geçti. Aile sorunlarından dolayı ağırlanan mağdur kadınlara ve çocuklarına da yeni yıl hediyeleri dağıtan Saatcı çifti, buradaki bayanlarla da bir süre sohbet ettiler.

Çalışanları da ziyaret etti

Hastane ve sosyal tesis ziyaretlerinin ardından, yeni yılı halkın güvenliği için görevi başında geçiren emniyet görevlilerini ziyaret eden Başkan Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı, önce Günlükbaşı Polis Karakolu, sonra Patlangıç Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ve son olarak da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki polis memurlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. Yılbaşı gecesini halkın güvenliği için çalışarak geçiren güvenlik görevlilerine hediyeler ile ziyaret eden Saatcı çifti, polis memurlarıyla da sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi. Son olarak Fethiye Belediyesi’ne bağlı İtfaiye ve Zabıta birimlerini ziyaret eden Saatcı çifti, görevli memurların yeni yıllarını kutlayarak, yılbaşı gecesinin asayiş durumu ile ilgili bilgiler aldı.

“Bu bizim içimizden geliyor”

Huzurevi’ne yaptığı ziyarette bir değerlendirme yapan ve her sene yılbaşı gecesi bu tür ziyaretleri gelenek haline getirdiklerini ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Ben her şeyden önce herkesin yeni yılını tebrik ediyorum. Biz bunu rol olsun diye yapmıyoruz. Tiyatro oyuncusu da değiliz. Bu bizim içimizden geliyor. Bu bizim yılbaşlarında geleneksel bir tavrımız oldu. Aile fertlerimiz ve bazı belediye çalışanı arkadaşlarımızla beraber bu işi yapmaktan inanın keyif alıyoruz. Biz yeni yıla girdiğimizi böyle anlıyoruz. Ben buradaki büyüklerime de uzun bir ömür temenni ediyorum. Burası da onların evi. Huzur buldukları bir yer. Biz burayı 2005 yılında açmışız. Burası 9’uncu senesine giriyor. Şunu da belirtmek istiyorum. 9 sene önce bu binayı nasıl teslim ettiysek, burası hala çok bakımlı bir halde. ‘Huzur evinde, huzur var’ ifadesi herhalde en çok buraya yakışıyor. Bunda da en büyük pay Adem müdürümün. Bu anlamda Adem kardeşime ve burada çalışan diğer arkadaşlarıma, Saygıdeğer büyüklerimize kendi evlerindeki gibi bir yaşam sağladıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.