Saatcı: Halkımıza güveniyoruz

Seçim çalışmalarını Göcek ve köylerinde sürdüren DP Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Biz ne büyükşehire ne iktidara güveniyoruz. Biz halkımızı, ekibimize, birikimimize ve yaptıklarımıza güveniyoruz.”...

Saatcı: Halkımıza güveniyoruz

Seçim çalışmalarını Göcek ve köylerinde sürdüren DP Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Biz ne büyükşehire ne iktidara güveniyoruz. Biz halkımızı, ekibimize, birikimimize ve yaptıklarımıza güveniyoruz.” Dedi.

Binlerce Fethiyelinin katılımı ile seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Göcek’in mahalle ve köylerine çıkarma yaptı. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Saatcı Gökçeovacık, Belenpınar, Taşbaşı köy ve mahallerine gitti. Başkan Saatcı’nın geleceğini duyan vatandaşlar, köy meydanlarını doldururken Saatcı’ya sevgi seli yaşandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yaklaşan yerel seçimler öncesinde Göcek’in köylerinde halkla buluştu. Bölgede sağanak yağış olmasına rağmen bölge halkı Saatcı’nın, köylerine geleceğini duyunca meydana akın etti. Meydanı dolduran vatandaşlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı bağrına bastı.

“Halkımıza güveniyoruz”

Bölgede halka hitaben bir konuşma gerçekleştiren Saatcı, “Şimdi kimileri hükümete güveniyor, kimileri ise Büyükşehir’e.Biz size, ekibimize ve kendimize güvenerek yola çıkıyoruz. Yeni bir büyükşehir yasası var. Neyin ne olacağı kitapta yazsa da, uygulamada belli değil. Uygulamayı yapacak olanda tecrübeli bir ekip olması lazım. 15 yıldır iyi kötü bu işi yapan yöneten bir ekip var. Bu geçiş döneminde bu bölgelerimizin Gökçeovacık’ımızın, Karacaören’imizin, Belenpınar’ın diğer belde ve köylerimizin tecrübeli bir ekiple yola girme mecburiyeti var. Biz bu yüzden yola çıktık. Bu anlamda bize destek verirseniz, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Aynası da iştir kişinin, lafa bakılmaz. Şimdiye kadar bizim siyasi partimiz olmadı. Bundan sonrada olmaz. Çünkü bu yerel seçimdir. Muhtarlık seçimi gibi seçimdir. ‘Dağa güvenme yıkılır, insana güvenme ölür’ derler. Biz halkımıza, tecrübemize, birikimimize ve şimdiye kadar yaptıklarımıza güveniyoruz” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.