Saatcı, Foça’da ilgiyle karşılandı

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Foça Mahallesi’nde bir araya geldi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda Saatcı’ya arkasında, “Aklın yolu 1’dir. Behçet Saatcı’ yazılı Günlükbaşıspor...

Saatcı, Foça’da ilgiyle karşılandı

Fethiye Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Foça Mahallesi’nde bir araya geldi. Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda Saatcı’ya arkasında, “Aklın yolu 1’dir. Behçet Saatcı’ yazılı Günlükbaşıspor forması ve atkı hediye edildi. Foça sakinlerine seslenen Saatcı, “Mademki, biz yaramaz adamdık. Sayın Kılıçdaroğlu niçin adamlarını bana gönderip, ‘adayımız ol’ dedi? Bizim geleceğimiz gün, videoları var, CHP’nin Belediye Başkan Adayı, Ölüdeniz’de bir kahvaltı da, ‘Genel merkez Behçet Saatcı’yla her gün görüşüyor. Benim telefonlarıma bile çıkmıyorlar. Genel merkeze faks yağmuruna tutun. Şikayet edin. O aday olmasın” dedi mi demedi? “ ifadelerini kullandı. Saatcı aynı şekilde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın talimatıyla üst düzey yöneticiler tarafından teklif aldığını da açıkladı.

“Bu tükenmişliğin göstergesidir”

‘Ağaç efendisi tahtacıları saygıyla selamlıyorum’ diyerek konuşmasına başlayan Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Bir kişiye yolsuzluk yaparak ihale verdiğimizi, şahsımıza veya arkadaşlarımıza çıkar sağladığımızı belgelesinler bir gün o koltukta duran şerefsizdir. 15 yıl belediye başkanlığı yapacaksın ve karşınıza böyle gelip, dimdik anlatacaksın. İnsan karalamak böyle kolay değil. Siz 15 yıl beklediniz de, son 8 günde mi aklınıza geldi, Belediye’nin yolsuzluk yaptığı… Daha önce neredeydiniz? İşin diğer tarafı ne biliyor musunuz? Yazdıkları 2009 yılıyla ilgili… Biz 2009 yılından sonra 50 müfettiş sorgusu geçirdik. En az 5 tane Sayıştay denetçisi geçirdim. Bu neyin ispatı biliyor musunuz? Bu tükenmişliğin ispatı. Bitmişliğin göstergesi. Aciz duruma düşen belden aşağı vurur. Gönlümüz arzu eder ki, aday arkadaşlarımızla projelerimizi yarıştıralım. Belden aşağı vurmalarla, yalan atmakla, hakaret etmekle değil, projelerimizle yarışalım. “dedi.

Gezi’de benim kadar dik durdular mı?

Bağımsız kaldığı süreçte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nda da teklif aldığının altını çizen Başkan Saatcı, “Biz dik durduğumuzu Gezi parkı olaylarında gösterdik. Bana bir tane gezi olaylarında CHP’li Belediye Başkanı gösterin, benim kadar dik durmuş olsun! Demek ki neymiş, bir partiye mensup olmak önemli değilmiş. Nasıl durduğun önemliymiş. Mademki, biz yaramaz adamdık. Sayın Kılıçdaroğlu niçin adamlarını bana gönderip, ‘adayımız ol’ dedi? Bizim geleceğimiz gün, videoları var, CHP’nin Belediye Başkan Adayı, Ölüdeniz’de bir kahvaltı da, ‘Genel merkez Behçet Saatcı’yla her gün görüşüyor. Benim telefonlarıma bile çıkmıyorlar. Genel merkeze faks yağmuruna tutun. Şikayet edin. O aday olmasın” dedi mi demedi? Peki ben CHP’de olsaydım, farklı mı olacaktı. Benim kimliğim mi değişecekti. Sayın Başbakan’da diğer siyasi partilerde bizi istedi” ifadelerini kullandı. Başkan Saatcı aynı zamanda Foça Mahallesi’ne yaptığı yatırımları ve yapacağı projeleri de anlattı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.