Saatcı: Fethiyelilerle sözleşme imzaladık

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yerel bir televizyonda katıldığı programda birçok konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 15 yıldan bu yana Fethiyeliler ile kendisi arasında oluşan bağın şifrelerini veren Saatcı,...

Saatcı: Fethiyelilerle sözleşme imzaladık

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yerel bir televizyonda katıldığı programda birçok konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 15 yıldan bu yana Fethiyeliler ile kendisi arasında oluşan bağın şifrelerini veren Saatcı, 3 dönemden bu yana Fethiye’de yaptığı projeler arasında kendisi için en değerli olanları ise Fethiyelilere canlı yayında aktardı.

Bütün sorulara açıklıkla cevap veren Saatcı,  Fethiyeliler ile 1999 yılında kağıt üzerinde değil, gönülden bir sözleşme yaptıklarını ifade ederek;  “Saygıdeğer Fethiyeliler ile biz 1999 yılında karşılıklı sözleşme imzalamıştık. Kağıt üzerinde değil gönülden... Bu şöyleydi. Önce Saygıdeğer Fethiyeliler, bize mahcup olmayacaktı. Çünkü ben başkan olmazsam, çalışmaları yapamayacağım. 1999 yılında Saygıdeğer Fethiyeliler bize teveccüh gösterdiler ve belediye başkanlığı görevine bizi layık gördüler. 2004 yılında ise, Fethiyeliler bizim 5 yıllık çalışmalarımıza memnun kaldılar ki, tekrar belediye başkanı yaptılar. Arkasından 2009 yılında bu güven aynı şekilde devam etti ve tekrar seçildik. Halkın teveccühünü almak, halkın sevgisini almak, halkın yapmış olduğun hizmetleri beğenerek seni tekrar o koltukta görmek istemesi, inanın bir fani için çok keyif veren bir olay. Ben 135 bin kişilik büyük aileme teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.