Saatcı “En İyi Başkan” seçildi

Bisiklet ve Doğa Sporları Kulubü Derneği, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı çevre ve doğa için yaptığı çalışmalardan dolayı “ En İyi Başkan” olarak seçti.Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en iyi ilçe...

Saatcı “En İyi Başkan” seçildi

Bisiklet ve Doğa Sporları Kulubü Derneği, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı çevre ve doğa için yaptığı çalışmalardan dolayı “ En İyi Başkan” olarak seçti.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en iyi ilçe belediye başkanı, örnek belediye başkanı ve çevreci belediye ödüllerine layık görülen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir ödül daha geldi. Fethiye’de faaliyet gösteren 2700 üyeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği tarafından Fethiye bölgesindeki belediyelerin yaptığı hizmetler baz alınarak yapılan araştırmalarda Başkan Behçet Saatcı açık ara farkla Fethiye’nin en iyi belediye başkanı seçildi.

2 bin 700 üyesi ile Fethiye’de birçok etkinlikler gerçekleştiren Fethiye Bisiklet ve Dağ Sporları Kulübü, Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirerek ödülünü takdim etti. Tüm üyeleri adına konuştuğunu belirten Kulüp Başkanı Julien Romeo Arama, “Behçet Saatcı göreve geldiği günden bu yana Fethiye’de birçok hizmet gerçekleştirdi. 2013 yılında da yaptığı hizmetleri inceledik. Özellikle gençlerimiz için yapılan Trafik Eğitim Parkı ve Bisiklet Yolu projesi çok önemli. Biz hizmetleri baz alarak baktığımızda Fethiye genelinde en iyi hizmeti Behçet Saatcı’nın verdiğini gördük. Üyelerimizle yapılan çalışmaları sonucunda Başkan Behçet Saatcı Fethiye’nin en iyi belediye başkanı seçildi” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Bisiklet ve Doğa sporları kulübü başkanı kardeşime teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum örgütü yapmış olduğumuz hizmetleri baz alarak bu dönem bizi ödüle layık görmüş. Ben bu ödülü tüm Fethiye Belediyesi çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Fethiye’de bisiklet sporunun sevdirilmesi ve yayılması için ve bisikletin şehir için kullanım aracı olarak kullanılması için çabalarımız meydanda… Bu ödüller bizim gibi yöneticiler için motivasyon kaynağı oluyor. Bizim hedefimiz şimdiki Fethiye’mizde, 41 mahallemizde bisiklet yollarının güvenli bir şekilde açılması olacaktır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.