Saatcı CHP'ye mi geçiyor

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Pazartesi günü MHP’den istifa etmesinin ardından CHP’ye geçeceği  iddia edildi. Kamuoyuna istifa ettiğini açıklayan Saatcı, aynı günün akşamında, önce CHP Fethiye İlçe...

Saatcı CHP'ye mi geçiyor

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Pazartesi günü MHP’den istifa etmesinin ardından CHP’ye geçeceği  iddia edildi. Kamuoyuna istifa ettiğini açıklayan Saatcı, aynı günün akşamında, önce CHP Fethiye İlçe Örgütü Yöneticileri ile görüştüğü ve ardından da CHP İl Örgütü Yöneticileri ile görüştüğü ileri sürüldü.

Kurban Bayramı öncesi billboardlara kurban bayramı kutlama mesajlarında Kürtçe yazdığı için MHP Genel Merkezi tarafından disiplin kuruluna sevk edilen 15 yıllık Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, disiplin kurulundan gelen cevabı beklemeden geçtiğimiz Pazartesi günü partisinden istifa etmişti. Fethiye Belediyesi’nin 12 MHP’li Meclis Üyesi de toplu olarak Saatcıile birlikte istifa etmişlerdi. Saatcı’nın istifasının ardından tartışmalar yeni bir boyut kazandı. Siyasi kulislerde Saatcı’nın CHP’ye geçeceği iddiaları güç kazanmaya başladı. İddialara göre;  Saatcı,  istifasını verdiği akşam ilk görüşmesini CHP Fethiye Yöneticileri ile yaptı. Saatcı, bu görüşmesinin ardından İl Yöneticileri ile görüşerek “Size geçiyorum” dediği ileri sürüldü. CHP Yöneticileri ve partililerin Saatcı ismine sıcak baktıkları, CHP’ye katılması durumunda Fethiye’den aday olmasını sevinçle karşılayacakları öğrenildi.Fethiye Belediyesi kaynakları  BehçetSaatcı’ya birçok partiden gayriresmi tekliflerin geldiğini ancak şu ana kadar resmi kanallardan bir teklifin henüz netleşmediğini belirttiler. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ise kesin kararını Fethiyelilerle yapacağı geniş kapsamlı toplantının ardından vereceği öğrenilirken alternatifler arasında yer alan bağımsız adaylığa ise pek sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.