''SAATCI, BİR SEMBOLDÜR''

Fethiye Belediye Başkanı Behnçet Saatcı’yı ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, “Behçet Saatcı, Fethiye ile birlikte bir sembol oldu” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve beraberinde...

''SAATCI, BİR SEMBOLDÜR''

Fethiye Belediye Başkanı Behnçet Saatcı’yı ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, “Behçet Saatcı, Fethiye ile birlikte bir sembol oldu” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve beraberinde CHP’li Meclis üyesi Recep Şatır ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı’yı önce tebrik eden Demir, daha sonra ise Göcek’te yapılan Pırnaz Yörük Yürüyüşünün sürmesini istedi.

Seçimlerden hemen sonra olmasına rağmen Göcek Festivali ve Yeşil Üzümlü Festivali’nin yapıldığına dikkat çeken Saatcı, “Beldelerimiz ve köylerimizin daha önceden ne etkinliği varsa, bırakın yapmamayı daha da ileriye götürmeye çalışıyoruz. Zaten ayağımızın tozu ile gelmiş olduğumuz Belediye Başkanlığı dönemimizde ama Göcek’imizin ama Üzümlü’müzün festivallerini gerçekleştirdik. Biz elimizden gelen desteği hocama ve ekibine vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Nurettin Demir aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi tarafından hizmete açılan, amatör balıkçılar için düzenlenen yeni cazibe merkezini de çok beğendiğini ifade etti. Özellikle fenerin çok güzel olduğunu söyleyen Nurettin Demir, Saatcı’yı kazandığı seçimden dolayı da tebrik etti. Demir, “Behçet Saatcı Fethiye ile birlikte bir sembol oldu. Parti değiştirse de, Fethiye büyüse de Fethiyeliler Behçet Saatcı’yı seçtiler. Karşısında 3 partiye karşı mücadele vermesine karşın ipi göğüsledi. İyi bir Fethiyeli, iyi bir Beşkazalı, iyi bir bölge yöneticisi. Bizde Göcek’te alternatif turizme katkı olması için Yörük Yürüyüşü yapıyorduk. Başkanımızın da buna destek vermesini isteyeceğiz. Çünkü artık bizimde belediye başkanımız. Beşkazalılara nasıl sahip çıktığını biliyorum, buna sahip çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Kültürel festival ve etkinlikler devam edecek!”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Behçet Saatcı ise, “Artık seçim bitti. Şimdi önceliğimiz Fethiye. Büyüyen Fethiye’de gerçekten sırtımızda büyük bir yük var.  İnşallah Allah bize güvenenleri bize mahcup ettirtmez. Beldelerimiz ve köylerimizin daha önceden ne etkinliği varsa, bırakın yapmamayı daha da ileriye götürmeye çalışıyoruz. Zaten ayağımızın tozu ile gelmiş olduğumuz Belediye Başkanlığı dönemimizde ama Göcek’imizin ama Üzümlü’müzün festivallerini gerçekleştirdik. Yörük yürüyüşü de bizim yıllardır yapılan ve bundan sonra da yapılacak olan bir etkinliğimizdir. Biz elimizden gelen desteği hocama ve ekibine vermeye hazırız. Ölçek Fethiye olan bu birlikteliğin devamında Fethiye’de yaşayan herkesin ve burada yöneticilik yapan herkesin faydalanacağını belirtiyor, ziyaretlerinden dolayı başta hocam olmak tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.