SAATCI: BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEDİK

Fethiye’deki pazarcılar Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundular. Saatcı, “ Bizim için hayat duruştur. Halkımızın başını öne eğdirmedik. Makam için el pençe divan durmadık.”dedi.Fethiye’de...

SAATCI: BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEDİK

Fethiye’deki pazarcılar Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundular. Saatcı, “ Bizim için hayat duruştur. Halkımızın başını öne eğdirmedik. Makam için el pençe divan durmadık.”dedi.

Fethiye’de bulunan bir grup Pazar esnafı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, destek ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saatcı, “Bizim için hayat duruştur. Makam değil! 15 yıldır görev süremizde halkımızı mahcup edecek, başınızı yere eğdirecek bir yanlış yapmadım. Ne özel hayatımızda, ne de yaptığımız işlerde.” ifadelerini kullandı. Saatcı, Büyükşehir düzenlemesiyle birlikte Fethiye’nin süreci tecrübeli bir ekiple geçmesi gerektiğini de söyledi.

Pazarcı esnafı adına konuşan Yusuf Demirtaş, “Daha gelecek çok arkadaşımız vardı. Ancak biz bu seferlik hem kandil münasebeti ile hayırlı olsun için gelmek istedik. Başkanımız her zaman bizim arkamızda oldu.  Allah’ın izni ile bizlerde Başkanımızın arkasındayız. Allah izin verirse, uzun yıllar sizle birlikte olacağız” dedi.

“Makam için el pençe divan durmadık”

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Biz makam mevkii için el, pençe, divan durup boyun büken insanlardan değiliz. Şükürler olsun ki, duruşumuzu bozmamaya çalıştık. Bu anlamda Saygıdeğer Fethiyelilerde bizler çok büyük destek verdi. Bizim için hayat duruştur. Makam değil! 15 yıldır görev süremizde halkımızı mahcup edecek, başınızı yere eğdirecek bir yanlış yapmadım. Ne özel hayatımızda, ne de yaptığımız işlerde… Benim sizlere karşı bir mahcubiyetim olsaydı, sizlerin gözünün içine bakarak ben böyle konuşamazdım. Biriniz çıkar, ‘Behçet,  sen böyle konuşuyorsun da, sen şu işleri ne yaptın?’ dersiniz. Varsa söyleyin. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Vermiş olduğunuz desteğe ve zamanınızı bana ayırdığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu dönemi tecrübeli ekiple geçmeliyiz”

Büyükşehir yasasının uygulanmasıyla birlikte Fethiye’nin bu süreci tecrübeli bir ekiple devam etmesi gerektiğinin de altını çizen Saatcı, “Bizleri çok daha güzel günler bekliyor. Büyükşehir yasası var. Burada yeni bir yönetim, ÖÇK ve Büyükşehir. Bir üçlü saç ayağın ortasındayız. Burada yeni bir yönetim olursa, Büyükşehir zaten yeni bir sistem! Yeni bir yönetimin bunu kaldırma şansı yok. Bu dönemi tecrübeli bir ekiple, özellikle de beldeler ve köyler açısından geçmemiz gerekiyor. Tekrar desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.