Saadet Partisi İl Divanı toplandı

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığının ‘Genişletilmiş İl DivanTtoplantısı Mustafa Pabuççuoğlu konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi GİK üyesi M....

Saadet Partisi İl Divanı toplandı

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığının ‘Genişletilmiş İl DivanTtoplantısı Mustafa Pabuççuoğlu konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi GİK üyesi M. Levent Cengiz, İl Sorumlusu Adem Akbulut, İl Başkanı Hakkı Kavas, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Uysal, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tümenci, İlçe Başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Hakkı Kavas, “Saadet Partisi belediyeler konusunda kolları sıvamış tüm ülke genelinde yoğun bir çalışma dönemine girmiştir. Görevimiz Mart 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Muğla için hizmeti en iyi şekilde yapmak olacaktır.  Bu vesile ile Sayın Genel Başkan Yardımcımız İlyas Tongüç Bey aramızdalar. Toplantıya katılan bütün katılımcılara şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

İl başkanının ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç; “Ülkemizdeki sorunlar Milli Görüş iktidarı ve belediyeciliği ile çözülür'' dedi.

Tongüç, uygulanan iç ve dış politikaları eleştirdi ve ülke gündemindeki gelişmelere değindi. Ülke İnsanının maddi ve manevi refahını hedefledikleri yeni dönemde refah belediyeciliğine geçiş yapacaklarını belirten Tongüç, ‘Reçete, Milli Görüş'tür’ dedi.

Tongüç; Avrupa’nın ciddi ekonomik bunalım içerisinde olduğunu ve Ekonomik krizin Avrupa'yı saldırgan hale getirdiğini belirtti. Özellikle yeraltı ve yer üstü kaynakları bulunan İslam ülkelerine saldırıların gerçekleştiğini ileri sürdü.

İlyas Tongüç; “2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yerel yönetimlerde efsane hizmetleriyle marka olmuş olan Milli Görüş Belediyeciliğinin bugün geçmişten çok daha büyük bir ihtiyaç olarak ortaya çıktığı ortadadır. 2004 yılında dikensiz gül bahçesi olarak teslim ettiğimiz belediyeler bugün ısırgan otundan geçilmemekte. Milli Görüş bir reçetedir. Bu reçete uygulanmadan Türkiye'de refahın sağlanması mümkün değildir. Yeni dönemde insanımızın madden ve manen refahını hedeflediğimiz yeni dönemde refah belediyeciliğine geçiş yapacağız” diye konuştu.

Saadet Partisi GİK Üyesi M. Levent Cengiz de yaptığı konuşmasında; “Muğla’nın tarihi gerçeğine yakışır Milli Görüş Belediyeciliğine ihtiyacı olduğu kanaatindeyiz. Bunun için de hazırlıklarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Muğla’ya Saadet Partili bir belediye yakışır. Muğla ile Milli Görüş'ün buluşmasının, iki dağın birbiriyle kavuşması ve kucaklaşması gibi muhteşem bir hadise olarak görüyoruz. Söz mahallede programlarıyla Muğla’da mahalle taramalarına başladık. Eğer siz de hazırsanız, buyurun Mart 2014 itibarı ile bize bu yetkiyi bize verin diye Muğlalıların karşısına çıkacağız. Muğla bu sese kulak verecek, önemli hizmet kervanını burada başlatacağız. Muğla tarihinde görmediği büyük hizmetleri bizim elimizde görecek" dedi.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.