Rus voleybolcular Marmaris’te kampa girdi

Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20 - 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Marmaris’te kamp yapacak.Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20...

Rus voleybolcular Marmaris’te kampa girdi

Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20 - 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Marmaris’te kamp yapacak.

Rusya Federasyonu Voleybol Süper Liginde mücadele eden Pirikame Voleybol Takımı, 20 - 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Marmaris’te kamp yapacak. 25 kişilik genç oyunculardan oluşan takım her gün Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın Spor Tesislerinde sabah 08.30 - 10.00 ile öğleden sonra 17.00 - 19.00 saatleri arasında antrenmanlarına devam ediyorlar. Geçen sezon başarılarından dolayı ilk 10 a girip play-off lara kalmayı başaran takımın Baş Antrenörü Vilademir Putin Stepanovich yaptığı açıklamada, “ Takım olarak 10 yıldan beri Marmaris’e kampa geliyoruz. Burada kamp yapmaktan çok mutluyuz. Burada yaptığımız çalışmalardan dolayı geçen sezon başarılı olduk ve Rusya Federasyonu Voleybol Süper Ligin de ilk 10 a girerek play-off lara kaldık. 25 kişilik gençlerden oluşan bir takımız. İnanıyorum ki Marmaris’te yaptığımız başarılı kamptan dolayı play-off lar da başarılı olup ilk üçe gireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.