Rus turist boğularak öldü

Haber MerkeziBir arkadaşının yatı ile çıktıkları tatilde Fethiye’ye gelen Rus turist serinlemek için girdiği Fethiye körfezinde suda boğularak yaşamını yitirdi.Rusya uyruklu Vladislav Astapov(60) arkadaşı Andrey Karpukhina...

Rus turist boğularak öldü

Haber Merkezi

Bir arkadaşının yatı ile çıktıkları tatilde Fethiye’ye gelen Rus turist serinlemek için girdiği Fethiye körfezinde suda boğularak yaşamını yitirdi.

Rusya uyruklu Vladislav Astapov(60) arkadaşı Andrey Karpukhina ait Descovery isimli yat ile Fethiye’ye geldi. Fethiye Körfezi’nde Karagözler Mahallesi karşısında demirleyen bu yatta kalan Rus turist Vladislav Astapov’un Astım hastası olduğu için ilaç kullanıldığı öğrenildi. Tekneden serinlemek için denize girip yüzen Vladislav Astapov tekneye çıkmayınca arkadaşı merak etti. Andrey Karpukhin arkadaşının cansız bedenini deniz ortasında görünce Sahil Güvenlik 83 Bot komutanlığına haber verdi ve 112 Acil sağlık ambulansından yardım istendi. Rus uyruklu Vladislav Astapov cesedi sahil güvenlik bot komutanlığı ilgililerince çıkarılıp Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyarken Rus turistin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp’a gönderildi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.