Romanyalı öğrencilerden Gümüş’e ziyaret

Romanya Twiming Projesi kapsamında bir grup Romanyalı öğrenci Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Gümüş öğrenciler ile yakından ilgilendi.Romanya Twiming projesi kapsamında...

Romanyalı öğrencilerden Gümüş’e ziyaret

Romanya Twiming Projesi kapsamında bir grup Romanyalı öğrenci Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Gümüş öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Romanya Twiming projesi kapsamında bir grup Romanyalı öğrenci ile birlikte Dumlupınar ilköğretim okulu öğrencileri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler ile yakından ilgilenen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, proje hakkında bilgiler aldı. Başkan Gümüş, “Bu tür projeler farklı ülkelerin kültürel anlamda birbirlerini tanıması bakımında çok önemli. Özellikle gençlerimizin bu tür etkinlikler içerisinde olmasından son derece memnunum. Menteşe Belediyesi olarak bizde bu tür kültürel sosyal birlikteliklerin artması için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyarette Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Romanyalı öğrenciler ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.