Ringlerin Pele’si destek bekliyor

Ringlerdeki hızı ve çevikliğinden dolayı arkadaşlarının “Ringlerin Pele’si” ismini verdiği şampiyon Kickbokscu Şafak Görgülü, Dünya Şampiyonluğu için destek bekliyor. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında çok...

Ringlerin Pele’si destek bekliyor

Ringlerdeki hızı ve çevikliğinden dolayı arkadaşlarının “Ringlerin Pele’si” ismini verdiği şampiyon Kickbokscu Şafak Görgülü, Dünya Şampiyonluğu için destek bekliyor. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda altın madalya kazanan 8 aydır kendi imkanlarıyla çalışarak madalya ve kupa kazandığını söyledi.

Destek olunması halinde ülkeye daha çok madalya kazandırabileceğini belirten Görgülü,”Türkiye’yi Kickboks, Wushu ve Muay-Thai’de alanlarında defalarca temsil ettim ve madalyalar kazandım” dedi ve şöyle devam etti: “Hiç kimseden destek görmüyoruz. Ağustos ayında Dünya Şampiyonluğu için Sırbistan’a gideceğim.

Şampiyona öncesinde destek bekliyorum. Bize destek olsunlar dünya şampiyonası için çıkıp mücadele edelim ve Marmaris’in adını tüm dünyaya duyuralım” “Biz bu sporu sadece kendimiz için yapmıyoruz başka kardeşlerimize de bu sporu sevdirdik ve yetiştirdiğimiz derece almış birçok sporcu kardeşimiz var” diyen Görgülü, “Çalışma imkanlarımız çok zor ama bizler bu işe inandık gönül verdik. İmkansızlıklara aldırış etmeden yine kendi imkanlarımızla salonumuzu açtık.

Sekiz aydır kendi imkanlarımızla açtığımız salonda antrenmanlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizlerin sponsorlardan çok fazla bir beklentisi yok ancak özellikle yurtdışı maçlarımızda sponsor olmadan çok zorlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Marmarisli iş adamlarından ve yetkililerden destek beklediklerini vurgulayan Görgülü, “Biz Türk gençlerine imkan versinler sonra başarı beklesinler. Biz her türlü işi başaracağımıza inanmış gençleriz. Yurtdışı müsabakalarına gittiğimizde yabancı sporcuların sponsor veya devlet desteği gibi bir sorunları olmadığını görüyoruz. Onlar bu yüzden kafaları rahat bir şekilde istedikleri gibi müsabakalara katılıyorlar.

Buradan sizlerin aracılığıyla, başta Cumhurbaşkanımıza ile Gençlik ve Spor Bakanımıza sesleniyoruz: Kickboks, Wushu ve Muay-Thai sporuna lütfen destek olsunlar. Bu sporda da ülkemizde üst düzeyde temsil edilsin” diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.