Rıdvan Dilmen Muğla'ya Geliyor

Muğla Turgut Reis Anadolu Lisesi’nin 150. yıl kutlama programı çerçevesinde ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen bir söyleşiye katılmak üzere 6 Mayıs Salı günü Muğla’ya geliyor.Muğla Turgut Reis Anadolu Liseli Mezunları Derneği,...

Rıdvan Dilmen Muğla'ya Geliyor

Muğla Turgut Reis Anadolu Lisesi’nin 150. yıl kutlama programı çerçevesinde ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen bir söyleşiye katılmak üzere 6 Mayıs Salı günü Muğla’ya geliyor.

Muğla Turgut Reis Anadolu Liseli Mezunları Derneği, Sarmaşık Kafe’de düzenledikleri kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelerek kutlama programı hakkında bilgi verdiler. Kahvaltı sonunda bir açıklama yapan Muğla Turgutreis Anadolu Liseli Mezunları Derneği Başkanı Çiğdem Başarır;  “Kutlama programı içerisinde tiyatro gösterileri, şiir ve müzik dinletisi, söyleşi ve paneller bulunuyor. Kutlama programımız 6 Mayıs Salı günü saat 10.00’da okuldan Cumhuriyet Meydanı’na yapılacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Lisede devam edecek program saat 12.00’da ebru ve resim sergisinin açılmasıyla devam edecek. İkramın ardından saat 14.30’da Ticaret odası toplantı salonun’da Rıdvan Dilmen’le bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Tiyatro gösterileri, müzik dinletileri, panel ve söyleşilerle dolu olan kutlama etkinliklerimiz 9 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.