Restoranın bir ucundan girdi öbür ucundan çıktı

Bodrum ilçesinde alkollü şahıs aracıyla bir restoranın bir uçundan girdi  öteki ucundan çıktı. Kazanın sabaha karşı olması ise olası bir felaketi engelledi. Sabaha kadar arkadaşlarıyla eğlenen ve aşırı alkol alan...

Restoranın bir ucundan girdi öbür ucundan çıktı

Bodrum ilçesinde alkollü şahıs aracıyla bir restoranın bir uçundan girdi  öteki ucundan çıktı. Kazanın sabaha karşı olması ise olası bir felaketi engelledi. Sabaha kadar arkadaşlarıyla eğlenen ve aşırı alkol alan Ercan Özdemir alkollü bir halde arkadaşlarından ayrılarak 48 VZ 773 plakalı otomobiline bindi. Özdemir, Neyzen Tevfik caddesinden geçerken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Yol üstünde bulunan Köfteci Ramiz isimli restoranın bir ucundan girip diğer ucundan çıktı. Otomobili durduramayan Özdemir yan tarafında bulunan Akvaryum Restoran’ın içine girip çıktıktan sonra durdu. Kazayı hafif yaralarla atlatan Özdemir, 112 acil Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken yapılan kontrollerinde 248 promil akollü olduğu ortaya çıktı. Özdemir’in adeta  savaş alanına çevirdiği restoranlardaki toplam zararın 200 bin TL olduğu belirtildi.

Tedavisi tamamlandıktan sonra ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Özdemir “Bir anda oldu nasıl oldu hatırlamıyorum. Birde baktım restoranın içindeyim. Önemli olan bana bir şey olmaması can kaybı yok”dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.