Ressam Polis sergisini açtı

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik polisinin yaptığı yağlı boya sergisi polisler tarafından büyük ilgi gördü.Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün...

Ressam Polis sergisini açtı

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik polisinin yaptığı yağlı boya sergisi polisler tarafından büyük ilgi gördü.

Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün desteği ve trafik şubede görevli İsmail Utku’nun resimlerinin yer aldığı  sergi açıldı. Etkinlikler kapsamında Bodrum Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube’de görevli İsmail Utku’nun fırçasından çıkan yağlı boya eserler sergiye katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Sergi Salonu’nda açılan serginin açılış kurdelesini Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum’dan sorumlu ve Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Taş, Bodrum ilçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve trafik polisi İsmail Utku birlikte kesti.

Sergiyi gezerek İsmail Utku’dan resimlerle ilgili bilgiler alan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan İsmail Utku’yu kutlayarak şunları söyledi; “ kendisi başarılı bir arkadaşımız, yetenekli bir arkadaşımız. Hem görevinde, hem de özel zamanlarında çok güzel çalışmalar yapmış. Tabi insanlarımızın sanatla uğraşmasını tercih ederiz biz. Güzel bir çalışma inşallah değerlendirir. Eserlerin tabi ki çok önemli bir amacı var. Gelirlerinin yüzde ellisini hayır kurumlarını verecek, buda çok anlamlı bir olay. Çok teşekkür ediyorum İsmail kardeşime” dedi.

Polis memuru İsmail Utku’nun fırçasından çıkan 62 eser 7-15 Nisan tarihleri arasında Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Sergi Salonu’nun da 09:00-18:00 saatleri arasında sanat severler ile buluşacak.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.