Rektörlük Turnuvası başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 19’ncusu düzenlenen Rektörlük Sıtkı Koçman Spor turnuvası Üniversite rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın vuruşu ile start aldı. Turnuvaya Muğla...

Rektörlük Turnuvası başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 19’ncusu düzenlenen Rektörlük Sıtkı Koçman Spor turnuvası Üniversite rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın vuruşu ile start aldı. Turnuvaya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki tüm Yüksekokul ve Fakülteler katılıyor.

Turnuvanın açılışı Muğla sıtkı Koçman Üniversitesi Sıtkı Koçman Salonunda yapıldı. Törene Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, rektör yardımcıları, öğretim üyeleri ve üniversite bünyesindeki Yüksekokul ve Fakültelerin dekan ve öğrencileri katıldı.

Açılışta konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, sporun barış ve kardeşlik olduğunun altını çizdi. Rektör Harmandar, “Bu turnuvalar aslında ulusal ve uluslararası maçların bir antremanıdır. Bu turnuvalar sayesinde yarışmalara katılan tüm sporcularımız tecrübe kazanır. Üniversitemiz bünyesinde ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan sporcularımızın elde ettiği başarılar ile övünüyorum. Üniversitemiz kuruluşunun 20. Yılını kutlarken, turnuvamızın da 19’ncu yılı. 19 yıldır devam eden turnuvadaki amacımız, merkez ve ilçelerimizdeki Fakülte ve Yüksekokullarda okuyan öğrencilerimizi kaynaştırmak. Turnuvanın centilmence geçmesini diliyorum” dedi.

Rektör Harmandar’ın konuşmasının ardından Üniversite akademik personeli arasında yapılan Futsal karşılaşmasının başlama vuruşunu Rektör Harmandar yaptı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.