Rektör olarak imzaladı aday olarak açtı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin Bodrum Şubesi açıldı. Projeyi rektör olarak hayata geçiren Harmandar, açılışa Belediye Başkan Adayı olarak geldi.Muğla Sıtkı Koçman...

Rektör olarak imzaladı aday olarak açtı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin Bodrum Şubesi açıldı. Projeyi rektör olarak hayata geçiren Harmandar, açılışa Belediye Başkan Adayı olarak geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi(MSKÜ) ve Bodrum Ticaret Odası tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Yaşam Boyu Öğrenme Araştırma ve Uygulama Merkezi Bodrum Şubesi açılışı gerçekleştirildi.

Bodrum'da açılan şubede, Bodrum Ticaret Odası üyelerine eğitim verilmesi amacıyla Oda ile Üniversite arasında daha önce iş birliği protokolü imzalanmıştı. İmzalanan protokolün ardından şubenin açılışı da geniş bir katılımla gerçekleştirildi

Açılışa AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü döneminde projenin temellerini atan Prof. Dr. Mansur Harmandar, Oda ile Üniversite arasında daha önce iş birliği protokolü imzalanmıştı.

Harmandar, Açılışta bu kez AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bulundu. Rektör olduğu dönemde eğitimle ilgili birçok projeyi hayata geçiren Harmandar, eğitimle ilgili çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Harmandar, bu tür merkezlerin eğitime katkı sağladığını belirtti. Harmandar, eğitimle ilgili her faaliyetin büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Bu tür merkezlerin çoğalması vatandaşlarımızın eğitimine katkı açısından büyük rol oynuyor. Bu merkezlerde açılan kurslarla vatandaşlarımız kendini geliştirmek istedikleri alana yönelerek gelişimlerine de katkıda bulunuyorlar. Eğitimin önemi günlük hayatımızın her alanında karşımıza çıkmaktadır. Bir eğitimci olarak eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. Muğla'da büyük bir eğitim atağı gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

MSKÜ Yaşam Boyu Öğrenme ve Uygulama Merkezi tarafından Oda üyelerine ve vatandaşlara çeşitli branşlarda eğitim verilecek. Yapılacak eğitimlerin sonunda ise, oda üyeleri sertifika almaya hak kazanacak.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.