Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri dün akşam Kafaca Mahallesindeki şenlikle devam etti.  Kafaca halkının yoğun ilgi gösterdiği şenliğe, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan...

Ramazan Şenliklerine Yoğun İlgi

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri dün akşam Kafaca Mahallesindeki şenlikle devam etti.  Kafaca halkının yoğun ilgi gösterdiği şenliğe, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver, Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanı Emin Madran ile vatandaşlar katıldı.

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Menteşe’nin farklı noktalarında düzenlenen şenlikler, dün akşamda Kafaca Mahallesinde devam etti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de katıldığı şenlik geç saatlere kadar sürdü. Kafaca Mahallesindeki şenliklere özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Ramazan şenliğinde yaptığı konuşmada, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı boyunca bu şenliklerimiz Menteşe’nin farklı noktalarında devam edecek.  Ramazan ayını en güzel şekilde yaşıyoruz. TV’lerde görüyor, gazetelerde okuyorsunuz. Şeriat düzeni ile yaşayan komşu ülkelerin yaşadıkları ortada. Düzenden kaçıp ülkemize sığınıyorlar. Her gün çoluk çocuk demeden yüzlerce insan katlediliyor.  Ama biz Atamızın bizlere emanet ettiği vatanımızda dinimizi de en güzel şekilde yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Çocukların doyasıya eğlendiği Ramazan Şenliğinde, Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Semazen, Osmanlı Macunu, Ateş Dansları ve Çocuk Oyunları büyük beğeni topladı. Ailelerin de beğenerek izlediği Ramazan eğlencesi vatandaşların hep bir ağızdan söylediği 10. Yıl Marşı ile son buldu.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.