Ramazan Ayı hazırlıkları tamamlandı

Muğla Belediyesi, 9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasına denk gelen Ramazan Ayı için hazırlıklarını tamamladı.Muğla Belediyesi, iftar yemeklerini, hayırsever vatandaşların katkıları ve Muğla Belediyesi organizasyonu ile açık...

Ramazan Ayı hazırlıkları tamamlandı

Muğla Belediyesi, 9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasına denk gelen Ramazan Ayı için hazırlıklarını tamamladı.

Muğla Belediyesi, iftar yemeklerini, hayırsever vatandaşların katkıları ve Muğla Belediyesi organizasyonu ile açık Pazar yerindeki Belediye Aş evinde verecek.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen; “  Muğla Belediyesi olarak Ramazan ayı hazırlıklarımızı tamamladık. Açık Pazar yerinde bulunan Belediye aş evimiz her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimize hizmet verecek. Belediye Aş evi günlük 1700 kişiye iftar yemeği hazırlayacak. Yemek vermek isteyen vatandaşlarımız ise müdürlüğümüze bizzat müracaatlarını bildireceklerdir. Belediyemizin mahalle muhtarları ile yapmış olduğu çalışma sonucunda belirlenen, evinde yemek pişirme imkanı olmayan yaklaşık 140 eve her gün yemek bırakacaktır. Yardım paketi dağıtmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza Belediyemiz tarafından yardımcı olunacaktır.” dedi.

Zabıta Müdürü Şevket Gülen; “ Ramazan ayı boyunca tüm gıda üretim ve satış yerleri ekiplerimizce denetlenecektir. Vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini bize 444 48 01 Alo Belediye hattından 24 saat bildirebilirler.” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.