PTT ŞUBESİ İKİNCİ KEZ SOYULDU

Marmaris ilçesinde PTT şubesi, kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 3 bin lirayı alan zanlı kaçarken, şubenin ikinci kez soyulduğu öğrenildi. Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi’ndeki PTT...

PTT ŞUBESİ İKİNCİ KEZ SOYULDU

Marmaris ilçesinde PTT şubesi, kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 3 bin lirayı alan zanlı kaçarken, şubenin ikinci kez soyulduğu öğrenildi. Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi’ndeki PTT şubesi henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından soyuldu. Postane şubesine plakasız motosikletle gelen soyguncu, yüzünde kar maskesi ve belinde silahla içeri girdi. Silahı bayan görevliye doğrultarak kasadaki paraları isteyen zanlı, yaklaşık 3 bin lirayı aldıktan sonra motosikletle kaçtı. Zanlının şubeden ayrılmasının ardından durum polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Güvenlik kameralarından soyguncunun kimliğini tespit etmeye çalışan polis, zanlının ilçe dışına çıkma ihtimaline karşı Marmaris giriş çıkışlarında uygulama başlattı.

Armutalan PTT Şubesi’nde 2010 yılının Aralık ayında da bir soygun meydana gelmişti. Yine motosikletiyle şubeyi soyan zanlı, yaklaşık 6 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı. Emniyet güçleri yaptıkları çalışma sonucu soyguncuyu yakalamıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.