PTT 173 yaşında

Türkiye Posta Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’ncü yılı etkinlikleri kapsamında Muğla PTT Başmüdürlüğü günlük işlem yaptırmak için sıra alan 173’ncü müşterisini ödüllendirdi.Muğla PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz...

PTT 173 yaşında

Türkiye Posta Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’ncü yılı etkinlikleri kapsamında Muğla PTT Başmüdürlüğü günlük işlem yaptırmak için sıra alan 173’ncü müşterisini ödüllendirdi.

Muğla PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz ve Merkez Müdürü Kamil Çalışır, personeli ile birlikte Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Denizlioğlu’nu ziyaret etti. PTT Başmüdürü Türkyılmaz, Türkiye Posta Teşkilatı’nın 173 yıllık bir geçmişe sahip, Türkiye’nin en köklü kamu kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Türkyılmaz, “PTT kurulduğundan bu yana yurt genelinde Posta, Kargo, Lojistik, ve Bankacılık alanında birçok hizmeti müşterileri ile buluşturmuştur. Bugün itibari ile Başmüdürlüğümüz bünyesinde 15 merkez, 58 şube, 19 acente olmak üzere toplam 92 işyerinde 458 personel ile hizmet veriyoruz” dedi.

PTT’nin 173’ncü kuruluş yıldönümü nedeniyle merkez binada günlük işlem yapan ve 173’ncü sırayı alan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Ozan Bahar’a PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz tarafından pul albümü, duvar saati ve kravat hediye edildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.