PTT 172. Yılını kutladı

Haber MerkeziPTT Muğla Şubesi 172’nci kuruluş yılını bir dizi etkinlik ile kutladı. Muğla Merkez PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz başkanlığında Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından...

PTT 172. Yılını kutladı

Haber Merkezi

PTT Muğla Şubesi 172’nci kuruluş yılını bir dizi etkinlik ile kutladı. Muğla Merkez PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz başkanlığında Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Başmüdür Recep Türkyılmaz, Merkez PTT Müdürü Süleyman Sevin ve diğer yetkililer, Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt’u ziyaret etti.

Muğla Merkez PTT Başmüdürü Recep Türkyılmaz, ziyarette PTT kuruluşu ve Muğla’daki çalışmalar hakkında Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt’a bilgi verdi.

PTT’nin çok önemli bir kuruluş olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, “Posta idaresi çok eski bir kurum. Bizim çocukluğumuzdan bu yana hatırladığımız, insanların yaşantısın da çok önemli bir yeri olan haberleşme ve ulaşımın zor olduğu zamanlarda birbirine bağlayan haberleştiren, özellikle askere giden çocuklar ile ailelerin haberleşme açısından çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren bir teşkilatımız. Halen işlemlerini sürdürmesinden de mutluluk duyuyoruz. Daha önce bu işi tek başına yaparken şimdi piyasa da bir sürü şirket var. Onların içerisinde işlemini bir kamu kuruluşu olarak sürdürmesi hem de kar ediyor olması devlet kuruluşlarında başarılı olabileceğini bir örneğidir” şeklinde konuştu.

Daha sonra Muğla Merkez PTT Şubesinde gişe sırasına giren 172’nci müşteri Başmüdür Recep Türkyılmaz tarafından şanslı müşteri olarak çeşitli hediyeler verildi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.