Psişik filminin çekimleri sürüyor

Mel-un isimli korku filmiyle gişede istediği başarıyı yakalayan Yapımcı-Senarist Zafer Kaya, Türk Sineması’nda denenmemiş bir tür olan, “Psişik” isimli psikolojik gerilim filmini çekmeye başladı. Yönetmenliğini yine Mustafa...

Psişik filminin çekimleri sürüyor

Mel-un isimli korku filmiyle gişede istediği başarıyı yakalayan Yapımcı-Senarist Zafer Kaya, Türk Sineması’nda denenmemiş bir tür olan, “Psişik” isimli psikolojik gerilim filmini çekmeye başladı. Yönetmenliğini yine Mustafa Kara’nın yaptığı ve çekimleri Menteşi’nin Yerkesik mahallesinde devam eden film 3 Haziran’da vizyona girecek.

Türk sinemasında çok denenmemiş olan psikolojik türde filmlerin çok az olduğunu ve genelde korkuya dayalı fantastik yapımların öne çıktığını belirten Zafer Kaya, “Psişik’in senaryosu gerçek bir hikâyeden esinlenilerek yazıldı. Filmin tamamı Barış karakterinin evine ve bahçesine yerleştirmiş olduğu kamera kayıtlarından ilerliyor. Oyuncularımızı da özenle seçtik. Kamera arkasında Rusya’dan bir ekiple çalışıyoruz” dedi.

Filmin başrollerinde daha önce bir çok filmde rol alan Fevzi Altunbulak ile Rusya Devlet Tiyatroları’nda ve televizyonlarında oyunculuk yapmış olan Maria Salifova’nın yer aldığını anlayan Kaya, Selami Taner, Bekir Annıak ve Nuri Yiğit’in de rol aldığı filmin 3 Haziran’da vizyona gireceğini söyledi.

Mel-un filmiyle istedikleri gişeye ulaştıklarını belirten Yönetmen Mustafa Kara da, “Mel-un’un gördüğü ilgi bizi yeni yapımlar için umutlandırdı. Bu filmin de ilgi göreceğine inanıyoruz. Çünkü daha önce pek denenmemiş bir film türü. Çekimleri 10 gün sonra tamamlanacak ve 3 Haziran’da 100’e yakın salonda gösterime girecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.