Protesto eylemleri Marmaris turizmini etkilemedi

Marmaris ilçesinde turistlerden esnafa kadar birçok kişi, Taksim Gezi Parkı eyleminden dolayı olumsuz bir durum yaşamadıklarını söyledi. Sektör temsilcileri ve birçok esnaf, bazı turistlerin bilgi almak amaçlı kendilerine Marmaris'te...

Protesto eylemleri Marmaris turizmini etkilemedi

Marmaris ilçesinde turistlerden esnafa kadar birçok kişi, Taksim Gezi Parkı eyleminden dolayı olumsuz bir durum yaşamadıklarını söyledi. Sektör temsilcileri ve birçok esnaf, bazı turistlerin bilgi almak amaçlı kendilerine Marmaris'te eylem yapılıp yapılmadığını sorduklarını anlattı.

Marmaris'te tatil yapan Hollandalı turistler, Marmaris'e gelmeden önce bazı arkadaşlarını Türkiye'deki protestolar yüzünden kendilerini uyardıklarını belirterek, "Marmaris'te daha önce gelmiştik. Küçük protestolar dışında herhangi bir kargaşa yaşanacağını düşünmediğimiz için tatil tercihimizi yine Marmaris'ten yana kullandık. Marmaris'te ve Türkiye'de bulunmaktan dolayı herhangi bir endişemiz veya korkumuz yok" dediler.

Karakaş Oteli Yöneticisi Okan Belger de rezervasyonlarında birebir iptal yaşamadıklarını belirterek şöyle konuştu: "Bazı acentelerin durgunluk yaşadıklarını görüyoruz. Satışlarda biraz zorlanıldığını görüyoruz. Olayların çıktığı ilk günlerde biraz durgunluk yaşandı ancak rezervasyonlarda iptal yaşamadık. Bazı Hollandalı aileler beni aradı ve Türkiye'ye gelip gelmemekte kararsız kaldıklarını söylediler. Ancak, korkulacak bir durumun olmadığını söyleyince tatil için Marmaris'e geldiler."

Bazı esnaf olayların Marmaris'e hiçbir etkisi olmadığını ancak zaman zaman yurt dışından bilgi almak için arayanlar olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.