Proje Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı, Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde yapıldı. Toplantıda TÜBİTAK Proje Yarışması İzmir Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Yunus Doğan, Okul...

Proje Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı, Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde yapıldı. Toplantıda TÜBİTAK Proje Yarışması İzmir Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Yunus Doğan, Okul Yöneticileri ve öğretmenleri 45. Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışmaları hakkında bilgilendirdi.

Prof. Dr. Yunus Doğan, öğretmenlerden gelen soruları da yanıtlayarak, öğrencilerin teşvik edilmesini ve Muğla’daki proje sayısındaki artışın bölge başarısına katkı sağlaması bakımından önemli olacağını ifade etti.

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencilerin temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Desteklemek Daire Başkanlığı’nca bilgisayar, biyoloji, fizik, kimya, matematik, coğrafya, psikoloji, sosyoloji ve tarih dallarında ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmaları gerçekleşecek.

Tübitak 45.Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına başvurular 06-22 Ocak 2014 tarihleri arasında online olarak yapılacak. Yarışmalarda 1. projeye 3000 TL, 2.projeye 2500 TL, 3.projeye 2000 TL ödülün yanısıra dereceye girecek öğrencilere LYS’de ek puan verilecek.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.