Prof. Nazlı adaylığını açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Okay Nazlı rektörlük için adaylığını açıkladı.Yağcılar İşhanı bahçesinde gerçekleşen...

Prof. Nazlı adaylığını açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Okay Nazlı rektörlük için adaylığını açıkladı.

Yağcılar İşhanı bahçesinde gerçekleşen basın açıklamasında Rektör Adayı Prof. Dr. Okay Nazlı “Birikimim, tecrübem, sosyal ilişkilerim ve vizyonum itibariyle üniversitemizi arzu edilen düzeye çıkarabileceğime inanıyorum. Bu nedenle, yapılacak seçimlerde özgür, yenilikçi, demokratik, şeffaf ve Muğla ile bütünleşmiş bir üniversite için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne adayım” dedi.

Hedeflerini anlatan Nazlı; “Misyon ve vizyon sahibi, güçlü ve dinamik bir üniversite, yerel konumu ve kuruluş tarihi itibariyle hak ettiği konuma ulaşacak kurumsal bir üniversite, çağdaş uygarlık hedefini ilke edinmiş, demokratik, katılımcı, özgür, değişen, gelişen, akademik liyakatı önemseyen etik değerlere sahip bir üniversite, kalitelisini belgeleyen, ölçülebilir, denetlenebilir, dünyaya entegre bir üniversite, eğitim ve öğretimde kaliteyi arttırmayı ve bilimsel çalışmaları desteklemeyi ilk hedef olarak belirleyen bir üniversite, geleceği inşa edecek, lider ruhlu insan kaynağını yetiştirebilecek bir üniversite, öğretim üyelerine özgür bir araştırma oramı sunan, araştırmacıları maddi ve manevi açıdan destekleyen, motive eden, farklı ihtiyaçlara cevap verebilmek için yeni destek tipleri oluşturan bir yönetime sahip güçlü bir üniversite, ”Adil, şeffaf, hesap verebilir, ulaşılabilir” olma özelliklerini bir lütuf olarak sunmayıp, özünde barındıran bir üniversite, yönetim ve karar süreçlerinde ortak aklı esas alan, kadını ve kadın bakışını yok saymayan, ötekileştirmeyen bir üniversite, öğrencisinin, akademik ve idari personelinin aidiyet duygusunu yükselten , mensubu olmaktan onur duyulan bir üniversite, bilim, kültür, sanat ve spor etkinliklerini destekleyen, sosyal sorumluluk projeleri üretebilen bir üniversite, iyileştireceği sağlk hizmetleri gerek üniversitemiz öğrenci ve çalışanlatını gerekse Muğla halkını memnun edebilecek bir üniversite, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarının yeniden aktive edilerek geliştirdiği bir üniversite, kağıt üzerinde değil, işleyişte “Engelsiz” bir üniversite, tüm bilim dallarını ve çalışanları kucaklayarak yükselten bir üniversite” olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.