Prof.Dr.Harmandar “Pazar” yaptı

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Mansur Harmandar Muğla’nın Datça ilçesinde seçim çalışmalarının ikinci gününde Pazaryerini ve sanayi ziyaretleri gerçekleştirdi.AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan...

Prof.Dr.Harmandar “Pazar” yaptı

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Mansur Harmandar Muğla’nın Datça ilçesinde seçim çalışmalarının ikinci gününde Pazaryerini ve sanayi ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, seçim çalışmalarını Datça ilçesinde sürdürdü. Prof.Dr. Mansur Harmandar’a eşi Suzan Harmandar, AK Parti Yönetim Kurulu İl Sekreteri Ahmet Soğancı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Datça Kordinatörü Süleyman Bilgiç, Datça Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Deniz, Datça Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, ilçe teşkilatı, gençlik ve kadın kolları teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Datça ilçesinde Cumartesi günü açılan halk pazarını ziyaret eden AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Mansur Harmandar ve ekibi yaklaşık 4 saat boyunca Datça ilçe pazarında pazarcılarla pazar yapmaya gelen vatandaşlara kendini tanıttı sohbet etti. Prof.Dr. Mansur Harmandar ve ekibi kendilerine gösterilen ilgiden de oldukça memnun kalarak pazardan ayrıldılar.

Kazım Yılmaz’a vefa ziyareti

Harmandar pazaryerinin ardından esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Datça il merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından hayırsever işadamı Kazım Yılmaz’ı da ziyaret etti. Prof.Dr. Mansur Harmandar hayırserver işadamı Kazım Yılmaz’a eğitime yaptığı destekler ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğü döneminde ve öncesinde Kazım Yılmaz’ın eğitim camiasına çok büyük destekleri ve emekleri olduğunu ifade eden Prof.Dr. Harmandar bir süre Kazım Yılmaz ile sohbet etti.

Sanayi esnafını ziyaret etti

Hayırsever işadamı Kazım Yılmaz’a gerçekleştirilen ziyaretin ardından Prof.Dr. Mansur Harmandar ve ekibi Datça Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ettiler. Harmandar, sanayideki bütün esnafları tek tek ziyaret eden ve sorunlarını dinledi. Sanayi etrafında toplanmayan çöp yığınlarından ve çöp depolarından oldukça rahatsız olan Prof. Dr. Mansur Harmandar insan sağlığını ciddi şekilde rahatsız eden bu görüntülerin yönetime geldikleri takdirde yaşanmayacağının sözünü verdi.

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.