Potanın Efeleri zirvede Zirve’yi yendi

Muğla Ormanspor Basketbol Takımı  Zirve Üniversitesini 62-53 yenerek Grup liderliğini ve yenilgisizliğini sürdürdü. Çok kötü başladığı karşılaşmada, önemli oyuncularının etkisiz kalmasına rağmen Oyun Kurucusu Egemen...

Potanın Efeleri zirvede Zirve’yi yendi

Muğla Ormanspor Basketbol Takımı  Zirve Üniversitesini 62-53 yenerek Grup liderliğini ve yenilgisizliğini sürdürdü. Çok kötü başladığı karşılaşmada, önemli oyuncularının etkisiz kalmasına rağmen Oyun Kurucusu Egemen ve Batu Kurtar'ın başarılı oyunu ile 2.Periyotta üstünlüğü ele geçiren Ormanspor Basketbol Takımı  pota altında Evren Söznmezcan'ında oyuna katkı sağlaması ile karşılaşmadan 62-53 galip ayrıldı. Karşılaşmada rakip oyuncusu tarafından düşürülen ve hastaneye kaldırılan Orkun Şenel'in sakatlanması ise takımda büyük üzüntü yarattı. Ayağında ödem oluşan Şenel'in en az 3 hafta parkelerden uzak kalacağı belirtilirken kesin sonucun Pazartesi çekilecek MR ile belirleneceği belirtildi.

Zirve karşısında iyi oyun sergileyemediklerini belirten takımın Genel Menajeri İlker Cömert, “Tek tesellimiz kötü oynadığımızda da kazanıyor olmak, hiç bir takım kötü değil. Zirve Üniversitesi genç ve diri bir takım. Bölge savunmasında son derece başarılılar.Buna rağmen salonu dolduran bizlere büyük destek veren taraftarımızın sayesinde galip geldik. Tribünler doldu. Hiç açılmayan karşı tribün bile doluydu. Bize destek veren eş dost, basketbol sevdalısı tüm taraftarlarımıza, Muğlalılara, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz galip gelmek çok güzel. Fakat bununla beraber özellikle bir iki haftadır tutuk olan oyuncuların dikkatini çektik. Biz kulüp ve yönetim olarak her şeyi yerinde ve doğru yapmaya çalışıyoruz.T üm oyuncularımıza büyük önem veriyoruz. Abi kardeş gibi yaklaşıyoruz. Onlarda bunun hakkını verip elinden gelenin daha fazlasını yapmalı “dedi.

Öte yandan galibiyet sonrası final grubu sonuna kadar izin kullanmayacak olan sporculara 5'te 5 yaparak elde ettikleri başarı nedeni ile yönetim tarafından Çarşamba gününe kadar izin verildi.Takım Çarşamba günü halter ve şut idmanı ile yeniden top başı yapacak.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.