Potanın Efeleri Kepez’i bekliyor

Muğla’nın Türkiye Basketbol 2.Ligteki tek temsilcisi Muğla Ormanspor yaptığı Antrenör değişikliği ile kazandığı Gemlik Gücüm maçı sonrası ligin güçlü ekiplerinden Antalya Kepez ile kendi solon ve seyircisi önünde oynayacağı...

Potanın Efeleri Kepez’i bekliyor

Muğla’nın Türkiye Basketbol 2.Ligteki tek temsilcisi Muğla Ormanspor yaptığı Antrenör değişikliği ile kazandığı Gemlik Gücüm maçı sonrası ligin güçlü ekiplerinden Antalya Kepez ile kendi solon ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Muğla Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı günde çift idmanla sürdürüyor.

Sezona Mehmet Bitim ile başlayan Potanın Efeleri, hazırlık maçlarında ki sonuç ve Yeşilyurt karşılaşmasının ardından daha önce de takımı çalıştıran Süper Lig ekiplerinden Yeşil Giresun’un Antrenörlerinden Hamdi Gürgen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Perşembe günü uçak ile Giresun’dan Muğla’ya gelen Hamdi Gürgen Perşembe ve Cuma takım ile idman yaptıktan sonra Cumartesi takımın başında Gemlik Gücüm maçına çıkarak önemli bir galibiyet aldı.

Ormansporun zaten çok iyi bir basketbol kültürüne sahip olduğunu belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başantrenörü Hamdi Gürgen; “Elimizde sihirli değnek yok. Takım benden önce ki antrenörümüzle zaten bir noktaya gelmiş biz oyun şeklinde bazı değişiklikler yaparak savunmayı ön plana çıkarak maçı kazandık. Bunu oyuncularım başardı. Hepsi genç ama önemli takımlarda oynamış kaliteli çocuklar. Kısa sürede özellikle kondisyonlarını iyice geliştirip oyun anlayışımızı kendileri ile paylaşacağız. Zamanla çok daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum.

Gelecek için bir şey söylemek için çok erken. Şimdi önümüzde Kepez maçı var ve zaman kısıtlı öncelikle onu düşünmeli ve Gemlik Gücüm de ki muhteşem seyircimizin desteği ile bu zorlu maçı da yara almadan atlatmalıyız” dedi.

Yönetimin canla başla kendilerine destek olduklarını söyleyen Gürgen; “Daha önce çalıştığım yarım sezonda da durum böyleydi. Tekrar Muğla’ya gelmemin birici sebebi bu. Başta Başkanımız Vedat Dikici olmak üzere muhteşem bir yönetimimiz var. Muğla’yı ve Muğla insanını çok sevdiğini belirten Hamdi Gürgen, yönetimiziden böyle bir talep geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Bu konuda anlayış gösteren Yeşil Giresun Yönetiminde de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Orda çalıştığım 2 yıl da gerçekten çok önemli ve güzel anlardı. Özellilikle Süper Lige yükseldiğimiz maçta şampiyonluk kupasını kaldırmak ap ayrı bir duyguydu. İnşallah Muğlamız da Ormansporumuzla da aynı sevinci aynı duyguları yaşayacağız.”diye konuştu.

Potanın Efelerinin Antalya Kepez ile 14 Kasım 2015 Cumartesi günü (yarın)Muğla Atatürk Spor Salonun da saat 17:00 de karşılaşacak.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.