POLİS'TEN VALİ'YE ZİYARET

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipoğlu ve şube müdürleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 169. kuruluş...

POLİS'TEN VALİ'YE ZİYARET

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipoğlu ve şube müdürleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu vali Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Ziyarette Emniyet müdür yardımcıları ve polisler de hazır bulundu.

Polis Haftasını kutlayan Vali Güvençer: “Siz sadece bugünü değil, teşkilatın 169 yıllık geçmişini de temsil ediyorsunuz. Emniyet teşkilatımız ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi, Muğla Valisi olarak gurur duyuyorum. Vatandaşla kurduğu yakın ve saygılı bağ ile Emniyet Müdürlüğü diğer kurumlara göre mesafe almış durumda. Huzur ve güvenlik sadece Emniyet Müdürlüğü’nün değil, vatandaşların da sorumluluğundadır. Muğla bu konuda seçkin vilayetlerden biridir. Bu konuda sadece Emniyet Teşkilatı’nı değil topyekün Muğlalıları da kutlamak gerekir” dedi.

İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar desteğinizi bizden esirgemediğiniz için, yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Biz Muğla’da suç işlenmeden önleme çabası içerisindeyiz. Muğlalıların desteği ile Muğla’yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Muğla’da bundan sonra da suç işleme oranı Türkiye ortalamasının altında kalacaktır” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.