Polis’ten Tarihi Eser ve Gümrük operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fethiye ve Marmaris’te düzenlenen operasyonlarda Uzak Doğu Kültürüne ait tarihi eser ile yurda yasa dışı yollardan...

Polis’ten Tarihi Eser ve Gümrük operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fethiye ve Marmaris’te düzenlenen operasyonlarda Uzak Doğu Kültürüne ait tarihi eser ile yurda yasa dışı yollardan sokulmuş 30 bin adet makaron filtreli sigara kağıdı elegeçildi.

Haber Merkezi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fethiye ve Marmaris ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda tarihi eser ve gümrük kaçağı sigara kağıdı elegeçirildi.

Polisin gerçekleştirdiği istihbari çalışmalar sonucu A.Y ve A.S.K adlı şahısların uzak doğu kültürüne ait tarihi eseri satmak için müşteri aradıkları tespit edildikten sonra şahıslar takibe alındı. Düzenlenen operasyonda şüpheliler ellerindeki insan başı heykeli ile yakalandılar.

Öte yandan ekiplerin Marmaris’te yapılan diğer operasyonda ise Ö. B adlı şahıs yurda yasa dışı yollarla sokulan 30 bin adet makaron filtreli sigara kağıdı  elegeçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yasa dışı suç ve suçlularla mücadelenin devam edeceği belirtilirken, zanlıların haklarında düzenlenen yasal evraklarla birlikte adli makamlara sevkedilecekleri bildirildi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.