Polislerin öğrencilerle imtihanı!

Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurları ilkokul öğrencilerini ziyaret etti. Minik öğrencilere bilgilendirme yapan polisler bazı öğrencilerin ilginç soruları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.Sosyal...

Polislerin öğrencilerle imtihanı!

Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurları ilkokul öğrencilerini ziyaret etti. Minik öğrencilere bilgilendirme yapan polisler bazı öğrencilerin ilginç soruları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan trafik polisleri, yunus polisleri, toplum destek polisleri ve asayiş ekipleri ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Polisleri bir anda karşılarından gören minikler heyecanlarını gizleyemedi. Polisleri soruları ile güldüren minikler daha sonra kelepçeleri ve telsizleri inceledi. Telsizden konuşma yapan öğrenciler polis merkezi ile irtibata geçti. Merkezdeki polis çocukların sesini duyunca anons çekmekte zorlandı. Polislerden bilgi alan öğrencilere yunus ve trafik polisleri hediyeler dağıttı. Minikler ile birlikte bahçeye inen polisler çocuklarla doyasıya oyun oynadı. Polis otosuna binen 1’inci sınıf öğrencileri bir anda polis otosunu kuşattı. Yakan top oynayan polisler ve öğrenciler keyifli bir gün geçirdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.