Polislere Seçim Eğitimi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislere Haziran ayında yapılacak olan 25. Dönem milletvekili seçimlerinde uyulması gereken kurallar ile ilgili seminer verildi.Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans...

Polislere Seçim Eğitimi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislere Haziran ayında yapılacak olan 25. Dönem milletvekili seçimlerinde uyulması gereken kurallar ile ilgili seminer verildi.

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Güvenlik Büro Amiri Başkomiser Alican Birincioğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde görevli 300 personele Seçim Kanunu'ndaki değişiklikler ve ilçe genelindeki uygulamalarla ilgili seminer verdi. Seminere katılan personel, toplumsal olaylar, kamu güvenliği, ani gelişen olaylarda polisin tavrı ve müzakerenin önemiyle ilgili bilgilendirildi. Ayrıca genel seçimler süresince alınacak tedbirlerle halkın hür iradesiyle güvenli bir şekilde oy kullanmasını sağlayacak ortamın hazırlanmasıyla ilgili polis memurları bilgilendirildi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.