POLİSİMİZ 169 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamala nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.Türk...

POLİSİMİZ 169 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamala nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169’uncu yıldönümü Muğla’da düzenlenen tören ile kutlandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulurken, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, anıt şeref defterini imzaladı.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlarken, ardından Muğla Emniyet müdürü Veysal Tipioğlu tarafından anıt şeref defteri imzalandı. Tipioğlu yazdığı mesajında, “Cumhuriyetin yılmaz ve sarsılmaz savunucuları olan Emniyet Teşkilatı personeli olarak, Polis teşkilatının 169’uncu kuruluş yıldönümünde manevi huzurunda olmaktan gurur duymaktayız. Türk polisi her zaman olduğu gibi bugün de, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak, toplumun huzur ve emniyetini sürdürmek, temel hak ve hürriyetlerin kullanılmasını güvence altına almak, hukukun üstünlüğünü korumak, insan haklarının maksimum seviyede yaşanması hususunu gözetmek, suç ve suçlularla mücadele etmek, bizlere bıraktığın en büyük eserin olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak ve gerektiğinde bu kutsal görevler uğruna canını seve seve feda etme pahasına görev yapmak azim ve kararlılığı içerisindedir. Bizlere bıraktığın emanetlere ve mirasına sahip çıkacak, ilke ve inkılaplarından ayrılmayacağız. Devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamak üzere her fedakârlığı göğüslemeye devam edeceğiz. Aziz vatan topraklarımızı kanları ile sulayan ve bereketlendiren şedahet şerbetini içmiş şehitlerimizi rahmetle, değerli gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.