Polise ateş açanları jandarma yakaladı

Fethiye Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ile eşi Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü, bir otomobille takip ederek arkadan ateş açan kişilerden Günlükbaşı Polis Merkezi’ne sığınarak kurtuldu. İki görevlinin şikayeti...

Polise ateş açanları jandarma yakaladı

Fethiye Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ile eşi Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü, bir otomobille takip ederek arkadan ateş açan kişilerden Günlükbaşı Polis Merkezi’ne sığınarak kurtuldu. İki görevlinin şikayeti üzerine polisin yakalamaya çalıştığı iki kardeş polise de ateş ederek kaçtı. Kaçan iki kardeş, Fethiye Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından Yanıklar köyünde yakalandı.

Nif Arpacık Kiraz Festivali’ne giden Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız, eşi Fethiye Adliyesi 2. Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Murat Yıldız’ın kullandığı otomobille dönerken Üzümlü Fethiye Karayolu Çatalçeşme mevkii yakınında bir otomobilin tacizine uğradı. Otomobildeki kimliği meçhul kişiler Necla Yıldız ve Murat Yıldız’ın bulunduğu otomobili durdurmaya çalıştı.

Kimliği belirsiz kişiler, Murat Yıldız ve eşinin ardından karanlıktan istifade ederek ateş etti. Murat Yıldız ve eşi, Günlükbaşı Polis Merkezi’ne sığınarak otomobilin plakasını ve içindekilerin eşkalini vererek şikayetçi oldu. Polis bu kişilerin S.S.(21) ve K.S.(20) isimli iki kardeşin olabileceğini belirleyip, Yeni Mahalle civarındaki evlerinde yakalamak için harekete geçti. Polisin geldiğini gören S.S. ve K.S. isimli iki kardeş polise ateş açarak özel otomobille kaçtı. Polisi atlatan iki kardeş Muğla yönüne kaçarken jandarmadan yardım istendi. Fethiye Jandarma Komutanlığı ekipleri, otomobili ve eşkali verilen kişileri takibe aldı. S.S. ve K.S. isimli iki kardeş jandarmanın takibi sonucu Yanıklar köyünde otomobil içinde yakalandı. Otomobilde yapılan aramada başta cop olmak üzere kesici ve delici aletler ele geçirildi. İki zanlı, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildikten sonra jandarma tarafından hazırlanan suç dosyası ile birlikte adliyeye sevk edildi. İki kardeş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.