Polis’den engellilere moral ziyareti

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Değirmenbaşı Mevkii’nde bulunan Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi’nde kalan engelli gençleri ziyaret etti.Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli...

Polis’den engellilere moral ziyareti

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Değirmenbaşı Mevkii’nde bulunan Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi’nde kalan engelli gençleri ziyaret etti.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Yunus Ekiplerinden Özkan Bulut, Ulaş Uzun ile toplum Destekli Büro Amirliği ekiplerinden Nazan Ünal Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fethiye Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi Müdürlüğünde konaklayan engelli gençleri ziyaret ederek, sohbet edip zaman geçirdi. Polislerin ziyareti karşısında çok memnun oldukları adeta gözlerinden okunan engelli gençler, polislerin merkezden ayrılışı sırasında ise arkalarından yine gelin diye seslenerek el salladılar. Engelli gençler ile uzun süre sohbet eden polis memurları merkezde kalan ve polis olma meraklısı olan bazı engelli gençlere de polis kıyafeti hediye etti.

Fethiye Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi Müdürü Recai Şatır, “Her zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen Emniyet Müdürlüğümüzün değerli personeline bu nazik ziyaretlerinden dolayı engelli gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Merkezimizde bulunan çocuklarımız polislerimizi çok seviyorlar bu nedenle onları en fazla memnun eden ziyaretlerin başında Polislerimizin ziyareti oluyor” diyerek, “Eksik olmasın Polislerimizde çocuklarımızı sık sık ziyarete gelerek onlarla sohbet edip onların gönlünü alıyorlar. Merkezimizde kalan gençlerimizin çoğu polisliğe meraklı olan gençlerimiz ve polislerin kendilerine hediye ettiği polis elbiselerini üzerlerinden çıkarmazlar. Çocuklarımızın sosyalleşmeleri için bu türlü ziyaretlerin çok büyük önemi var" dedi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.