Polis Teşkilatı’nın 170. Yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yılı bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yıldönümü nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Cumhuriyet Meydanı’ndaki...

Polis Teşkilatı’nın 170. Yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yılı bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yıldönümü nedeniyle Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Menteşe Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcıları Mevlüt Kurban, Halit Deveci, Salih Gürhan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve Emniyet mensupları katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, “Toplumda huzuru sağlama, vatandaşın mal ve can güvenliğini koruma, kanun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstelenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın bu görevleri yerine getirirken, milli dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde, insan haklarına saygılı olarak, kişilerin ve toplum refah huzur ve mutluluğunu sağlamak, Türk Milletinin bağımsızlığı ve ülkenin bölünmez bütünlüğü ile Cumhuriyet ve demokrasiyi korumak temel amacı olmuştur. Türk Polisi dün olduğu gibi bu günde Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olduğunun bilinci çerçevesinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.