Polis suç örgütünü çökertti

Muğla polisinin gerçekleştirdiği operasyonda, suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ele geçirildi.Muğla'da suç örgütü kurdukları iddiası ile Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü...

Polis suç örgütünü çökertti

Muğla polisinin gerçekleştirdiği operasyonda, suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca ele geçirildi.

Muğla'da suç örgütü kurdukları iddiası ile Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 10 aydır devam eden takip sonrası düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i hazırlık soruşturması safhasında serbest bırakıldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla merkezde organize suç örgütü kurdukları iddiası ile polis tarafından 10 aydır takibe alınan şüphelilere 4 Ocak’ta operasyon düzenlendi. Muğla merkezde eş zamanlı çok sayıda işyeri ve eve düzenlenen operasyonda, M.O.Y., B.Y., M.E., İ.F.T., Ö.K.S. ve Ö.U. isimli şüpheliler ile birlikte toplam 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada suikast silahı olarak da bilinen Glock marka tabanca ile birlikte 4 adet ruhsatsız tabanca, şarjörler, 93 mermi, kurusıkı tabanca, 2 pompalı tüfek, muşta ve 498 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şüphelilerin, ihaleye fesat karıştırmak, hile yolu ile gayrimenkul devri, senet tahsilatı, ölümle tehdit, darp ve kasten adam yaralama iddiası ile gözaltına alındıkları açıklandı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şüpheliler suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları iddiası ile Muğla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler. Yakalanan şüphelilerden bazılarının daha önce de aynı suçlardan yargılandıkları ortaya çıktı.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.