Polis kask dağıttı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde motosiklet sürücülerine kask dağıtılarak, kaskın sürücü sağlığı üzerindeki hayati önemine vurgu yapıldı.Ortaca...

Polis kask dağıttı

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde motosiklet sürücülerine kask dağıtılarak, kaskın sürücü sağlığı üzerindeki hayati önemine vurgu yapıldı.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında motosiklet sürücülerine 100 adet kask dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde önce eğitim semineri daha sonra ise Kaymakam Hüseyin Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık tarafından motosiklet sürücülerine 100 adet kask dağıtıldı. Ege Yolcu Motorcular Grubundan Nadir Şahin tarafından slayt sunumlu verilen seminerden sonra çekilen kura sonunda seminere katılan motosiklet sürücülerine birer kask dağıtıldı.

Motosiklet Sürücülerine verilen seminere İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Emniyet Müdür Yardımcısı Reşat Eldemir, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Hüseyin Başkan, İlçe Mille Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ve motosiklet sürücüleri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık; “ Bu hafta trafik haftası; ilçemizde de çok motosiklet sürücümüz var. Son dönemlerde de ölümlü kazalar meydana geldi. Birkaç kardeşimizi kaybettik. Bunun için sizlere önce eğitim daha sonrada kask dağıtalım istedik. Katılımın fazla olması sebebiyle sizle kuraya tabi tutacağız. Dağıtığımız kaskları kullanmanızı bekliyorum. Burada eğitim almış arkadaşlarımız diğer arkadaşlarımıza örnek olmalarını istedik” diye konuştu.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz da, kask dağıtımı yapılırken yaptığı konuşmada: “İlçemizde motosiklet ve bisikletin çok olması sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüz sizlere eğitim semineri verdi. Motosiklet kullanırken mutlaka kask’ın takılmasını sizlere anlattılar. İlçemizde sıkça yaralamalı ve ölümlü kazalar meydana geldi. Genelde motosiklet sürücülerinin kask takmamalarından meydana geldi. Sizlerin güvenliğiniz için motosiklet ve bisiklet sürerken mutlaka ve mutlaka kask takmalısınız” dedi.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz’ın konuşmasından sonra seminere katılan motosiklet sürücülerine birer kask dağıtıldı. Kaymakam Hüseyin Yılmaz tarafından Ege Yolcu Motosiklet Gurubu’ndan Nadir Şahin’e plaket verdi.

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.