Polis engelli öğrencileri sevindirdi

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek, hediyelerle öğrencileri sevindirdi.İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Gökmenoğlu,...

Polis engelli öğrencileri sevindirdi

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek, hediyelerle öğrencileri sevindirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Gökmenoğlu, Toplum Destekli Polis Birimi ve Motosikletli Polis Timi bugün Beyoğlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Coşkum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kurum yetkililerinden bilgi alan emniyet yetkilileri, burada öğrencilere ikramda bulunarak öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

Daha sonra rehabilitasyon merkezinin bahçesindeki motosikletleri gören öğrenciler oldukça heyecan yaşadı. Motosiklete binme keyfini yaşamak isteyenler ise motosikletli polis timlerinin yardımıyla motosiklete bindiler. Engelli öğrencilerin motosiklet sürpriziyle mutlu oldukları gözlendi.

Engelli öğrencilerin unutulmaması gerektiğinin altını çizen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın; “Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla emniyet olarak böyle bir ziyaret gerçekleştirmeye karar verdik. Ziyaretimiz sırasında Motosikletli Polis Timlerimiz de öğrencilerimize hoş bir deneyim yaşattılar.” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.