Polis aşure dağıttı

Muharrem ayı nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından aşure dağıtıldı. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde dağıtımı yapılan aşure etkinliğine Vali Amir Çiçek, İl Jandarma...

Polis aşure dağıttı

Muharrem ayı nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından aşure dağıtıldı. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde dağıtımı yapılan aşure etkinliğine Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Aşure dağıtım töreninde konuşan Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Muharrem ayının İslam aleminde en önemli ve hayırlı aylardan birisi olduğunu belirterek, “Aşure etkinliğimiz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından organize edildi. Dağımı yapılacak aşurenin Muğla’mıza, ülkemize, ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Vali Amir çiçek ise, “Böyle anlamlı bir aşure programında beraber olmaktan çok mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum. Biz her zaman biriz, diriyiz. Dün neysek bu gün de öyleyiz, yarın da aynı olacağız. İnançlarımız, düşüncelerimiz, ırkımız farklı olabilir ama bizi birleştiren her şeyden önce vatanımız, Bayrağımız ve milletimizin bütünlüğü. Muharrem ayı hepimizin dini inançlarımıza göre kutsal saydığımız bir ay bereket ayı, mübarek bir ay. Birliğin, beraberliğin, bütünlüğün acıyla kederle sevinçle bir olmanın işaretidir. Toplum olarak biriz, diriyiz, birlikteyiz. Toplum Destekli Polis Hizmetinin anlamı budur. Toplumumuzun değerlerine inançlarına geleceğine her zaman ortak olan paydaş olan onlarla beraber olan bir anlayışla çalışmalarıdır” dedi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.