Polis amcalarından miniklere hediye

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında ilk öğretim okulu öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtıldı.Beldibi Sıtkı Zaralı İlk Öğretim Okulu'nda davranışlarında...

Polis amcalarından miniklere hediye

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında ilk öğretim okulu öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Beldibi Sıtkı Zaralı İlk Öğretim Okulu'nda davranışlarında başarılı öğrencilere çanta, defter, boya kalemi hediye eden Marmaris Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Cihan ve iki polis memuru minikler ile sohbet ederek keyifli dakikalar geçirdiler. Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Cihan yaptığı açıklamada; "Çocuklarımıza polisi anlatmak için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Polisimizi nasıl tanıdıklarını görmek ve daha yakından iletişim kurarak zaman zaman ziyaret ediyoruz minik öğrencilerimizi. Onlara hem hediye verip sevindiriyoruz hem de polisimizi tanıtıyoruz" diye konuştu.

Cihan, öğrencilerle polis arasındaki iletişimin önemli olduğunu belirterek; " Okullarımızda bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarla ne kadar iyi iletişim kurarsak onlarda bize o kadar yardımcı olurlar. İlerleyen zamanlarda okullarda trafik eğitimi vermeyi de düşünüyoruz. Hediyeler için hayırseverler gönüllü oluyor. Onlara da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.