Poliklinik önünde öldü acilde dirildi!

Köyceğiz'de yaşayan ve kalp rahatsızlığı olan Raşit Deniz ( 77 ) nörolojik muayene için Muğla Yücelen Hastanesi Nöroloji Polikliniği önünde beklerken aniden sonulumu ve kalp atışları durdu.Derhal acil servise kaldırılan...

Poliklinik önünde öldü acilde dirildi!

Köyceğiz'de yaşayan ve kalp rahatsızlığı olan Raşit Deniz ( 77 ) nörolojik muayene için Muğla Yücelen Hastanesi Nöroloji Polikliniği önünde beklerken aniden sonulumu ve kalp atışları durdu.

Derhal acil servise kaldırılan Raşit Deniz, yapılan hızlı müdahale sonucu tekrar hayata döndürüldü. 1 hafta süresince entübeli olarak yaşayan hasta 1 hafta içerisinde bilincini geri kazandı.

Bilinci açıldıktan sonra 2 günlük takip sonrası kardiyoloji servisine geçirilen Denhiz;  “ Başka bir merkezde yıllarca epilepsi tedavisi aldım ancak esas hastalığım atriyal fibrilasyon ataklarıymış.  Hayatta olduğum için şanslıyım. Beni hayata döndüren doktorlarım İsa Bayram, Murat Karakuş, Şahin Aydın, Defne Karakuş ve tüm kalp merkezi, acil servis ekibi, yoğun bakım, kardiyoloji hemşireleri ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum ” dedi.

 

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.