Plaj Futbol Takamı Fethiye’yi temsil edecek

Fethiye Belediyesi tarafından TFF işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye Plaj Futbolu turnuvası Fethiye etabı ilçede geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Belediye plaj sporları tesisinde gerçekleşen turnuvanın en iyi oyuncularından...

Plaj Futbol Takamı Fethiye’yi temsil edecek

Fethiye Belediyesi tarafından TFF işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye Plaj Futbolu turnuvası Fethiye etabı ilçede geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Belediye plaj sporları tesisinde gerçekleşen turnuvanın en iyi oyuncularından oluşturulan Fethiye Plaj Futbol Takımı, Fethniye’yi  Alanya’da temsil edecek. Türkiye genelindeki etap şampiyonları arasında gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası finalinde mücadele eden olan takımı, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Talaş’ı ziyaret etti.

Fethiye Plaj Futbol takımına başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Metin Talaş, “Türkiye şampiyonasında Fethiyemizi bu ekip temsil edecek. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Çok güzel bir ekip oluşmuş. Biz turnuva öncesinde kim kazanırsa kazansın, şampiyonaya en iyilerle gideceğiz demiştik. O yüzden ben Fethiye’nin milli takımı diyorum. Onlar inşallah Alanya’dan çok güzel haberlerle dönecekler” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediyesinin verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Organizasyon yetkilisi Selim Günday ise, “Burada çok güzel bir etkinlik düzenledik. Mücadele dolu maçlar geçirdik. Şimdi en iyilerden oluşturduğumuz kadro ile Fethiye’yi temsil edeceğiz. Alanya’dan güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz. Bize destek veren futbolcu genç arkadaşların önünü açan Belediye’ye de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.