Piri Reis’ten Pimatya Bursluluk Sınavı

Piri Reis Eğitim Kurumları Pimatya Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Muğla genelinde gerçekleştirilecek sınava öğrenciler sınırlı sayıdaki bursluluk kontenjanlarına yerleşmek için yarışacak.Pimatya Bursluluk Sınavı...

Piri Reis’ten Pimatya Bursluluk Sınavı

Piri Reis Eğitim Kurumları Pimatya Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Muğla genelinde gerçekleştirilecek sınava öğrenciler sınırlı sayıdaki bursluluk kontenjanlarına yerleşmek için yarışacak.

Pimatya Bursluluk Sınavı giriş sınavına geçmiş yıllarda yoğun bir ilgi olduğunu belirten Piri Reis Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Doğan;  " Piri Reis Eğitim Kurumları olarak; Türk Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda, Muğla geneli ilköğretim okullarının 4, 5, 6 ve 7. sınıflarında okuyan öğrenciler arasında derslere olan ilgiyi arttırmak, öğrencilerin seviyelerini göstermelerini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla Pimatya bursluluk sınavı düzenledik.

Muğla geneli 4, 5, 6 ve 7 . sınıflarda okuyan tüm öğrencilerin katılabileceği sınav 28 Mart 2015 Cumartesi günü saat 10:00’da yapılacak.Sınava giriş başvuruları 27 Marta kadar www.pirireisokulu.com adresinden  online olarak veya  Piri Reis Kolejini (231 04 01)arayarak      yapılabilecek. Sınava girip barajı aşan öğrenciler kontenjan durumuna göre okullarımıza burslu olarak kayıt yaptırabilecekler. Sınavdaki soruların ilgili sınıfların 2014-2015 eğitim öğretim yılının müfredatından sorulacak’’ dedi.

Ödüllü sınava katılan tüm öğrencilere hediyelerin verileceğini, dereceye giren öğrencilere her sınıf için 1.ye Tablet ve altın madalya, 2.ye bisiklet ve gümüş madalya 3. ye de mp5 ve bronz madalya verileceğini ayrıca dereceye giren öğrencilerin öğretmenine  ve okuluna da hediyelerin verileceğini hatırlatarak ödüllendirmenin 11 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 16:00’da Piri Reis Kolejinin Konferans Salonunda yapılacak bir törenle yapılacağını belirtti.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.